Oven tortilla

Ingredïenten:

  • 250 gr Italiaanse roerbakgroenten
  • 450 gr aardappelschijfjes
  • 2 lente uitjes
  • 6 eieren
  • zout
  • peper
  • olijfolie
  • creme fraïche
  • geraspte kaas.
  • el mosterd.

1e laag de groenten.  

3e laag het eiermengsel en de geraspte kaas.  

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Aardappelschijfjes gaar koken. Snij ondertussen de lente uitjes in kleine ringetjes. Bak de Italiaanse groenten ongeveer 5 min in de olijfolie. Voeg de kleingesneden lente uitjes toe en roerbak nog 2 min. Klop in een aparte kom de eieren los met 2 el. creme fraïche. Voeg naar smaak zout en peper toe en een el mosterd.

Vet een ronde ovenschaal of quichevorm in met olijfolie. En bouw de tortilla in laagjes op.  


2e laag de aardappelschijfjes.  

Na 20 min in de oven


Eet smakelijk