Naanpizza

Ingrediënten:

2 Kleine vegan naanbroodjes, 1 ui, 125 gr champignons, 1/2 tomaat, tomatenpassata, 1 knoflookje, geraspte mozzarella, olie, oregano, zout en peper.

Bereidingswijze:

Snij de ui in halve ringen, de tomaat in halve plakken, champignons in schijfjes en maak inkepingen met een scherpmesje aan de zijkanten van het knoflookje.

Bak de champignonschijfjes en het knoflookje in wat olie totdat de champignonschijfjes beginnen te kleuren. voeg dan de halve uienringen en wat peper en zout toe. Even roerbakken totdat de halve uienringen glazig beginnen te worden  en verwijder het knoflookje.

De tomatenpassata in een kom met zout, peper en oregano op smaak brengen. Verwarm alvast de oven op 200 gr.

Beleg de naanbroodjes met de tomatenpassata, gebakken champignonschijfjes en de halve uienringen. Strooi en dan nog wat extra kruiden over en verdeel wat plakjes tomaat over de naanbroodjes. 

Als laatste de geraspte mozzarella kaas er over strooien en plaats ze ongeveer 20 minuten in de oven.

Eet smakelijk