Kruidige aardappelen

Ingrediënten:

500 gr kruimige aardappelen, 2 uien, 2 tomaten, 1 groene peper, ½ bosje verse koriander, 1 el kurkuma, 1 tl gemalen komijnzaad, ¼ tl chilipoeder, 1 ½ tl zout, olie

Bereiding:

Aardappelen schillen en en grof pureren. 

Snipper de ui, snij de groene peper in kleine stukjes en de tomaten in blokjes.

Bak de ui in een grote koekenpan met olie. Voeg na 1 minuut komijnzaad toe en de kleingesneden groene peper. Even goed roerbakken, voeg dan de puree, tomatenblokjes en de kruiden toe, behalve de koriander. 

Roer er dan langzaam 2 dl water door en breng aan de kook. Laat het zachtjes pruttelen totdat het water verdampt is. 

Snij de koriander klein en roer het voorzichtig door de aardappelen

Eet smakelijk