Kerrie Bladerdeeghapje

Ingrediënten:

2 eieren, 1/2 bosuitje (groene gedeelte), 2 aardappelen, handje diepvriesdoperwten, 10 bladerdeegvellen, 1 el kerriepoeder, peper, zout 

Bereiding:

Oven voorverwarmen op 220 graden. 

Zet de eieren met koud water op en breng ze aan de kook, na 15 min afspoelen met koud water. 

Aardappelen in kleine blokjes van ongeveer 1 cm snijden. Het groene gedeelte van de bosui in ringetjes snijden. Verwarm dan wat olie in een koekenpan en bak daarin de aardappelblokjes en bosui met de kruiden. Zachtjes bakken totdat de aardappelblokjes gaar zijn. Voeg dan dan de diepvriesdoperwten erbij. Zachtjes verwarmen tot de doperwten ontdooit zijn. 

Het aardappelmengsel even laten afkoelen in een kom. Snij ondertussen de eieren in 10 plakjes. Vul de bladerdeegvellen met het aardappelmengsel met bovenop een plakje ei en vouw ze schuin dicht. 

Druk ze aan de zijkanten extra dicht met een vork. Bevochtig ze met water en plaats ze 20 minuten in de oven.

Eet smakelijk

© 2020VegetarischKoken. Alle rechten voorbehouden.
Mogelijk gemaakt door Webnode Cookies
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin
Wij gebruiken cookies om onze website goed te laten functioneren en te beveiligen, en om je de best mogelijke gebruikerservaring te bieden.

Geavanceerde instellingen

Je kunt jouw cookievoorkeuren hier aanpassen. Schakel de volgende categorieën in of uit en sla de selectie op.

De essentiële cookies zijn essentieel voor de veilige en correcte werking van onze website en het registratieproces.
Functionele cookies onthouden jouw voorkeuren voor onze website en maken het mogelijk deze aan te passen.
Prestatiecookies controleren de prestaties van onze website.
Marketing cookies stellen ons in staat de prestaties van onze website te meten en te analyseren.