Bami goreng

Oorspronkelijk wordt bami van dunne mie gemaakt. Zelf vind ik dikke bami zoals Udon noodles het allerlekkerste, maar smaken verschillen. Voel je vrij om dit bami recept met dunne mie te maken, net zo lekker!


Ingrediënten:

Udon noodles, vegetarische stukjes kip, handje diepvries doperwten, 3 lente uitjes in ringetjes, 2 sjalotje gesnipperd, 1 el ketjap manis, 1 tl gemberpoeder, 1 tl ketoembar, 1 tl djintan, 2 knoflookpoeder, zout, sambal oelek, olie


Bereiding:

Udon noodles bereiden volgens aanwijzingen op het pak. 

Snij de lenteuitjes en sjalotjes klein. 

Roerbak de vegetarische kipstukjes met de kruiden in wat olie.

Voeg de klein gesneden sjalotjes en de doperwten toe en roerbak alles nog een paar minuten.

Als laatste de ketjap manis, noodles en de klein gesneden lente uitjes erdoor mengen. 

Nog even goed doorverwarmen. 


Eet smakelijk