Aardappel-spinaziekoekjes

Dit is mijn manier om iemand die niet van spinazie houdt het toch te laten eten, zoals mijn man! Ook voor kinderen is dit een goed manier om groente te laten eten. Maar zorg wel dat er meer aardappel in zit dan groente!


Ingrediënten: 

  • 600 gr aardappelen, 
  • 50 gr geraspte kaas, 
  • 200 gr verse spinazie, 
  • 1 ei, bloem, 
  • olijfolie, 
  • zout en peper.

Bereiding:

Aardappelen klein snijden en gaar koken. Spinazie kort koken.
Laat de aardappelen en spinazie goed afkoelen.
Meng in een grote kom de aardappelen,spinazie, ei, kaas, zout, peper en 3 el bloem door elkaar.
Vorm er balletjes van en druk ze plat. Wentel ze door de bloem en plaats ze een half uurtje in de koelkast. 
Bak ze daarna lekker krokant in de olijfolie.  

Eet smakelijk